Voor studenten

Werken bij

Wanneer je als student bij KlasseStudent komt werken, krijg je veel meer dan alleen salaris. Door het contact met leerlingen krijg je de kans om je pedagogische vaardigheden te ontwikkelen. Door het contact met docenten, roostermakers en rectoren leer je hoe het onderwijs in elkaar zit. Door les te geven kan je als student een impact hebben. En bovendien kom je terecht in een team van enthousiaste en gemotiveerde studenten.

Meld je aan

Wil je meer weten? Of wil je meteen aan de slag? Meld je dan snel aan! De regiomanager van jouw regio zal snel contact met je opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Onze studenten

Ik werk twee dagen in de week, hierdoor heb ik redelijk veel lesuren om over te nemen. Het leuke aan deze baan is dat je continue te maken hebt met kinderen van allerlei leeftijden waardoor elke les anders is.
Rozemarijn Schraven
Lyceum Ypenburg
Een baan in het onderwijs moet je zeker niet onderschatten. Je haalt er ontzettend veel voldoening uit, maar het is een stuk uitdagender dan het vroeger leek vanuit de schoolbanken. Ik ga weer met plezier naar school.
Marthijn Kinkel
Praedinius gymnasium Groningen
Ik vind werken voor KlasseStudent heel leuk, omdat we in Maastricht met een enthousiast en betrokken team werken. Onze regiomanager is een betrokken persoon, die de belangen van de school en de coaches goed in balans brengt.
Laura Koppes
Bonnefanten College Maastricht

Graag bespreken we met u wat de mogelijkheden zijn voor uw school.

Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en we nemen z.s.m. contact met u op.