Voor studenten

Werken bij

Wanneer je als student bij KlasseStudent komt werken, krijg je veel meer dan alleen salaris. Door het contact met leerlingen krijg je de kans om je pedagogische vaardigheden te ontwikkelen. Door het contact met docenten, roostermakers en rectoren leer je hoe het onderwijs in elkaar zit. Door les te geven kan je als student een impact hebben. En bovendien kom je terecht in een team van enthousiaste en gemotiveerde studenten.

Meld je aan

Wil je meer weten? Of wil je meteen aan de slag? Meld je dan snel aan! De regiomanager van jouw regio zal snel contact met je opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Onze studenten

Ik werk twee dagen in de week, hierdoor heb ik redelijk veel lesuren om over te nemen. Het leuke aan deze baan is dat je continue te maken hebt met kinderen van allerlei leeftijden waardoor elke les anders is.
Rozemarijn Schraven
Lyceum Ypenburg
Een baan in het onderwijs moet je zeker niet onderschatten. Je haalt er ontzettend veel voldoening uit, maar het is een stuk uitdagender dan het vroeger leek vanuit de schoolbanken. Ik ga weer met plezier naar school.
Marthijn Kinkel
Praedinius gymnasium Groningen
Ik vind werken voor KlasseStudent heel leuk, omdat we in Maastricht met een enthousiast en betrokken team werken. Onze regiomanager is een betrokken persoon, die de belangen van de school en de coaches goed in balans brengt.
Laura Koppes
Bonnefanten College Maastricht

Grensoverschrijdend gedrag:

KlasseStudent keurt elke vorm van grensoverschrijdend gedrag ten zeerste af. Mocht je als KlasseStudent toch te maken hebben (gehad) met een onprettige situatie of wil je graag praten over iets wat je hebt meegemaakt, dan staan wij elke dag van de week voor je klaar. 

We hopen met ons team een sfeer te creeeren dat je over lastige situaties in gesprek durft te gaan met je manager. Maar mocht er iets zijn wat niet fijn voelt om met je manger te bespreken dan kan je ten alle tijden terecht bij een onafhankelijk vertrouwenspersoon.

Geerke Hopman-van Voorthuijsen is het vertrouwenspersoon van KlasseStudent. 

Geerke is er om gevoelige zaken te bespreken die te maken hebben met stress op het werk, waaronder grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, discriminatie, agressie of seksuele intimidatie. Maar er kan ook sprake zijn van een integriteitskwestie of een vermoeden van een ‘misstand’. Dit noemen we samengevat: psychosociale arbeidsbelasting (PSA). Hierbij zal zij geen enkele stap zetten zonder jouw toestemming. De gesprekken zijn altijd vertrouwelijk en anoniem. KlasseStudent werkgever wordt niet geïnformeerd, tenzij je dat zelf wilt. Mocht het tot een officiële klacht bij de klachtencommissie komen, kan Geerke je ondersteunen bij het onderzoek.  

Contactgegevens: 

  • Telefoonnummer: 06 13 01 00 38 of 0800 020 42 04 
  • E-mail: geerke.hopman@arboned.nl  

Graag bespreken we met u wat de mogelijkheden zijn voor uw school.

Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en we nemen z.s.m. contact met u op.

Grensoverschrijdend gedrag: