Klassestudent | Over ons
51
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Over ons

KlasseStudent is in 2009 opgericht vanuit een idee van de Nationale Denktank waarmee de werkdruk in het onderwijs wordt verlaagd: de Persoonlijk Assistent van de Leraar (PAL). Inmiddels zijn wij actief in elke studentenstad van Nederland, hebben wij al zo’n 1500 studenten voor de klas gezet en helpen wij scholen de werkdruk terug te dringen en lesuitval te voorkomen. Daarnaast ontwikkelen wij ook eigen lesmateriaal, zoals Academische Vaardigheden, Programmeren en lessen Techniek.

Steyn Heskes
Algemeen Directeur

KlasseStudent volgt ontwikkelingen in het onderwijs op de voet én voert het gesprek met alle stakeholders uit het onderwijs. Binnen de school zijn natuurlijk leraren & leerlingen, maar ook rectoren, roostermakers & P&O-medewerkers. Buiten de school zijn dit OCW, VO-raad & inspectie. Door dit contact zorgen wij er altijd voor dat onze diensten een oplossing bieden voor de problematiek in het onderwijs, zoals het docententekort en gevolgen daarvan, én passen in het beleid van de overheid en belangenorganisaties. Maar wat in mijn ogen het belangrijkste is, is dat wij onze studenten een leuke, leerzame bijbaan in het onderwijs bieden die bij hen past en hun persoonlijke ontwikkeling ten goede komt.

Kunnen wij uw school helpen? Ben u benieuwd hoe wij werken? Of wilt u ons meehelpen met het ontwikkelen van innovatief onderwijs? Wij drinken graag een kop koffie!