Voor scholen

Wat wij voor uw school kunnen betekenen?

Het is ons doel om het onderwijs op uw school naar een hoger niveau te tillen. Of dit is door lesuitval te verminderen, een huiswerkklas op te zetten, examentrainingen aan te bieden of maatwerk te leveren ligt aan uw voorkeur. Samen komen we tot de beste oplossing.

Onze diensten

1. UitvalvrijeSchool

Plotselinge gaten in roosters lijken in tijden van een lerarentekort onoverkomelijk. De UitvalvrijeSchool kan ervoor zorgen dat lesuitval verleden tijd is. 

2. Ondersteuning op maat

Alle scholen zitten anders in elkaar. Dat begrijpen we bij KlasseStudent erg goed. Daarom gaan we graag met uw school in overleg wat de beste oplossing voor uw school is. 

3. Examentraining

We zijn van mening dat aanvullend onderwijs er voor iedereen moet zijn. Daarom realiseren we goedkope examentrainingen door deze trainingen op één plek in de omgeving aan te bieden, open voor alle leerlingen.

4. Huiswerkklas

Onze huiswerkklas kan op iedere school worden opgezet voor een laag, vast bedrag per maand. Leerlingen krijgen een fijne plek om huiswerk te maken en vragen te stellen aan KlasseStudenten die aanwezig zijn.

5. Bijlessen

Wanneer er leerlingen zijn die behoefte hebben aan bijles zijn wij er voor hen! Vaak worden externe (en dure) bijlesbureau’s ingeschakeld door ouders, terwijl bijles in de school omgeving vaak veel efficiënter werkt!

6. COVID-achterstanden wegwerken

Dagelijks merken we de gevolgen van de sluiting van de scholen en het thuis les geven. Wij hebben een team van >1500 enthousiaste studenten die ervoor willen zorgen dat zoveel mogelijk leerlingen hun achterstanden zsm weg kunnen werken!

Dit doen we onder andere door bijles in kleine groepen (tijdens lestijd), leren leren bijlessen, maatwerk per school verschillend.

Graag bespreken we met u wat de mogelijkheden zijn voor uw school.

Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en we nemen z.s.m. contact met u op.