Voor scholen

Wat wij voor uw school kunnen betekenen?

Wij willen het onderwijs op uw school naar een hoger niveau tillen. Dit doen wij onder andere door lesuitval te verminderen met onze Uitvalvrijeschool, het opzetten van een huiswerkklas of het aanbieden van examentrainingen. Ook willen we de werkdruk onder docenten en onderwijspersoneel verlagen door bijvoorbeeld de organisatie en surveillance van toetsweken uit handen te nemen of administratieve taken over te nemen. Hoe we u ook kunnen ondersteunen, we doen dit altijd samen en speciaal op maat voor uw specifieke school.

Onze KlasseStudenten worden intensief begeleid om de kwaliteit te waarborgen. Door onze regionale verdeling van managers wordt er goed geluisterd naar de wensen van de school en worden de lijnen kort gehouden. Dit maakt ons flexibel! Is de ondersteuning niet meer nodig? Er is enkel één maand opzegtermijn, want wij geloven in kwaliteit.

Onze diensten

1. Uitvalvrijeschool

Plotselinge gaten in roosters lijken in tijden van lerarentekort onoverkomelijk. De Uitvalvrijeschool zorgt voor het voorkomen van lesuitval met de inzet van enthousiaste KlasseStudenten, die aan het lesuur alsnog een educatieve invulling geven.

2. Surveillance

Toetsweken & eindexamens, altijd spannend. Als KlasseStudent kunnen we scholen ondersteunen bij de voorbereiding, surveillance en organisatie rondom toetsmomenten. Voor docenten een prettige manier van werkdrukverlaging.

3. Huiswerkbegeleiding

Kleinschalige huiswerkbegeleiding wat we zowel klassikaal als individueel kunnen organiseren. Precies de juiste aandacht met de juiste kennis om ervoor te zorgen dat ‘het kwartje valt’. Zo maken we samen het verschil.

4. Ondersteuning op maat

Met bijna 2500 academische KlasseStudenten hebben we voor alle vakken de juiste kennis in huis. Voor elk niveau, iedere leerling en in elke regio. Vakinhoudelijk bijles of ter volledige vervanging van een langdurig zieke docent, het kan allemaal. Op welke manier kunnen we uw leerlingen ondersteunen?

5. Basisvaardigheden

Onze KlasseStudenten zijn klaar om uw school te ondersteunen bij het verbeteren van basisvaardigheden, zoals rekenen en wiskunde, digitale geletterdheid, burgerschap en taal. Onze enthousiaste studenten werken nauw samen met uw school om leerlingen te helpen, waarbij uw school de regie houdt over de gekozen lesmethode, of het nu gaat om boeken of digitaal materiaal.

Graag bespreken we met u wat de mogelijkheden zijn voor uw school.

Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en we nemen z.s.m. contact met u op.

Hallo 👋, waar kunnen we u mee helpen?

NB: WhatsApp chat opent in een nieuw venster