Voor scholen

Wat wij voor uw school kunnen betekenen?

Wij willen het onderwijs op uw school naar een hoger niveau tillen. Dit doen wij door lesuitval te verminderen met onze Uitvalvrije school, het opzetten van een huiswerkklas of het aanbieden van examentrainingen, Covid-ondersteuning bieden of maatwerk. Dit wordt op maat gemaakt, zodat het bij uw school past. Samen komen we tot de beste oplossing!

Onze KlasseStudenten worden intensief begeleid om de kwaliteit te waarborgen. Door onze regionale verdeling van managers wordt er goed geluisterd naar de wensen van de school en worden de lijnen kort gehouden. Dit maakt ons flexibel! Is de ondersteuning niet meer nodig? Er is enkel één maand opzegtermijn, want wij geloven in kwaliteit.


Onze diensten

1. Uitvalvrijeschool

Plotselinge gaten in roosters lijken in tijden van lerarentekort onoverkomelijk. De UitvalvrijeSchool zorgt voor het voorkomen van lesuitval.

2. Ondersteuning op maat

 

Bij KlasseStudent begrijpen wij goed, dat alle scholen veel van elkaar kunnen verschillen. We gaan graag met uw school in overleg om de beste oplossing te vinden. Door maatwerk te bieden, zal deze oplossing de beste zijn! 

3. Examentraining

Volgens ons moet er voor iedereen aanvullend onderwijs beschikbaar zijn. Om die reden realiseren wij goedkope examentrainingen op één plek in de omgeving, die beschikbaar zijn voor alle leerlingen.

4. Huiswerkklas

Onze huiswerkklas kan voor een laag en vast bedrag per maand worden opgezet. In de huiswerkklas krijgen leerlingen de kans om in een rustige en veilige omgeving huiswerk te maken. De KlasseStudent is aanwezig voor het bewaken van de sfeer en het beantwoorden van vragen.

5. Bijlessen

Het is in een les lastig om alle vragen te kunnen beantwoorden en aan iedereen voldoende aandacht te geven. In de bijlessen van KlasseStudent zijn de KlasseStudenten om de behoefte bij leerlingen op te vullen. Vele bijlesbureaus worden ingeschakeld door de ouders, maar bijles in de omgeving van school is vaak veel efficiënter!

6. COVID-achterstanden wegwerken

Dagelijks merken wij de gevolgen van het virus voor de ontwikkeling voor alle kinderen en leerlingen door onder andere de sluiting van de scholen. Ons team van meer dan 1500 enthousiaste KlasseStudenten staat klaar om de ontwikkeling van deze leerlingen weer te boosten. Dit is mogelijk via bijles, lesondersteuning en huiswerkbegeleiding.

Graag bespreken we met u wat de mogelijkheden zijn voor uw school.

Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en we nemen z.s.m. contact met u op.