Nieuwsartikel

aantal scholen per regio

Meer KlasseStudent in Nederland betekent minder lesuitval!

KlasseStudent begint het jaar 2021 goed, want wij zijn actief op scholen door bijna heel Nederland. Dit willen wij graag uitbreiden, zodat we het niveau van het onderwijs nog verder omhoog kunnen tillen. Dit doen we door lesuitval te verminderen , fysieke begeleiding te bieden en nog veel meer!

Lesuitval verminderen

Bij ziekte of afwezigheid van docenten kunnen wij lessen opvangen om zo lesuitval op uw school te verminderen.

Fysieke begeleiding

Tijdens Corona moet er vaak online les worden gegeven. Tijdens deze lessen kan een van onze KlasseStudenten ondersteuning bieden. Voor aankomst van de leerlingen worden de correcte benodigdheden opgestart, daarna wordt er aangespoord om aan de slag te gaan. Tijdens de les kan de KlasseStudent vragen beantwoorden van de leerlingen en orde houden

Examentraining

Wij kunnen als voorbereiding voor de examens examentrainingen geven. Dit is nog belangrijker geworden dit jaar, omdat leerlingen meer lesuitval hebben gehad dan andere jaren.

Surveilleren

Tijdens toetsen of examens kunnen onze KlasseStudenten surveilleren.

Huiswerkklassen

Wij kunnen uw school helpen met het opzetten van huiswerkklassen en deze kunnen worden begeleid door onze KlasseStudenten.

Maatwerk

Naast de ‘standaard’ ondersteuning die wij bieden aan scholen bieden wij ook maatwerk aan op uw voorkeur. Wij gaan graag in gesprek met u om zo samen tot de ideale ondersteuning specifiek voor uw school te komen.

Hallo 👋, waar kunnen we u mee helpen?

NB: WhatsApp chat opent in een nieuw venster