Nieuwsartikel

KlasseStudent is FD Gazelle 2022!

 

Vol trots kunnen we melden dat KlasseStudent voor het tweede jaar op rij is geselecteerd als een van de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland. We zijn daarmee FD Gazelle 2022. Wat zijn we blij met dit geweldige nieuws!

Het Financieel Dagblad reikt dit jaar voor de negentiende keer de FD Gazellen Awards uit aan Nederlandse ondernemingen. Om te winnen moet aan bepaalde voorwaarden worden voldaan, waaronder een omzetgroei van minimaal 20% in de afgelopen drie jaar. Daarnaast moet o.a. het laatste jaar winstgevend zijn afgesloten en moet het bedrijf financieel gezond zijn. KlasseStudent voldoet aan deze voorwaarden en is uitgenodigd om dit te vieren samen met de andere FD Gazellen op dinsdag 22 november. Bij deze uitreiking worden de snelste groeiende ondernemingen per regio bekend gemaakt en beloond met een gouden, zilveren of bronzen award. KlasseStudent dingt mee naar deze award in de categorie “klein” (tot 2 miljoen euro in basisjaar 2019) in de regio Oost.

Wij zijn van de partij op 22 november om deze mijlpaal te vieren. Veel dank aan alle medewerkers en andere partijen die KlasseStudent tot zo’n succesvolle onderneming maken.

 

 

 

 

 

Hallo 👋, waar kunnen we u mee helpen?

NB: WhatsApp chat opent in een nieuw venster