“Het organiseren en het regelen van taken op onze scholen vind ik erg leuk om te doen”

“Het organiseren en het regelen van taken op onze scholen vind ik erg leuk om te doen”

Rozemarijn (21) is regiomanager van de hechte regio Delft. Vandaag geeft zij een kijkje in haar regio.

“De pool KlasseStudenten van Delft is op dit moment 58 man sterk,” legt Rozemarijn uit. “We zijn dagelijks actief op drie scholen: het Edith Stein College, het Christelijk Gymnasium Sorghvliet en het Haags Montessori Lyceum. Daarnaast hebben we nog af en toe oproepklussen op Lyceum Ypenburg en Maris College Belgisch Park.”

Voordat Rozemarijn regiomanager was, werkte ze zelf als KlasseStudent op een UitvalvrijeSchool. Totdat ze een belletje kreeg: “Of ik eventueel geïnteresseerd zou zijn in de functie regiomanager Delft/Den Haag. Van het een kwam het ander!” Ze geniet erg van haar baan: “Het organiseren en het regelen van taken op onze scholen vind ik erg leuk om te doen.”

Rozemarijn spreekt bijna alle KlasseStudenten buiten het werk ook persoonlijk, wat het voor haar makkelijker om ervoor te zorgen dat de KlasseStudent en de school een goede match zijn. Ze vind het ook belangrijk dat het team onderling elkaar goed kent: “Binnenkort organiseren we een borrel zodat het team onderling ook hechter wordt!”

Zou jij samen met Rozemarijn zo’n borrel willen organiseren? En lijkt het je daarnaast ook leuk om regiomanager van de regio Delft te zijn? Solliciteer dan op de openstaande vacature, want Rozemarijn zoekt nog een collega!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Hallo 👋, waar kunnen we u mee helpen?

NB: WhatsApp chat opent in een nieuw venster