Kansengelijkheid goedkope examentraining en begeleiding - KlasseStudent
295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-295,page-child,parent-pageid-551,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Kansen gelijkheid

Kansengelijkheid wordt door KlasseStudent in samenwerking met scholen aangeboden. De school zorgt voor de locatie, KlasseStudent voor de invulling van de examentraining en/of huiswerkbegeleiding. KlasseStudent heeft hiervoor een eigen examentraining methode ontwikkeld en heeft een systeem ontwikkeld om huiswerkbegeleiding op een laagdrempelige manier te kunnen organiseren.

“Om kansengelijkheid te creëren heeft KlasseStudent een manier ontwikkeld om examentraining en huiswerkbegeleiding zeer goedkoop aan te bieden”

Huiswerkbegeleiding en examentraining worden veel aangeboden, maar zijn niet voor iedereen toegankelijk. Een examentraining kost al snel €300 of meer en is er dus alleen voor de leerlingen met ouders die dit willen betalen. Om kansengelijkheid te creëren heeft KlasseStudent een manier ontwikkeld om examentraining en huiswerkbegeleiding zeer goedkoop aan te bieden.
Het doel van Kansengelijkheid van KlasseStudent is het voor elke leerling mogelijk te maken extra hulp te krijgen door examentraining en/of huiswerkbegeleiding.
Kansengelijkheid wordt door KlasseStudent in samenwerking met scholen aangeboden. De school zorgt voor de locatie, KlasseStudent voor de invulling van de examentraining en/of huiswerkbegeleiding. KlasseStudent heeft hiervoor een eigen examentraining methode ontwikkeld en heeft een systeem ontwikkeld om huiswerkbegeleiding op een laagdrempelige manier te kunnen organiseren. De lage kosten kunnen op verschillende manieren in rekening gebracht worden:

    • Volledig bij de school, de ouders betalen dan niks
    • Volledig bij de ouders, de school wordt financieel volledig ontlast
    • Deels bij de school en deels bij de ouders

KlasseStudent is een initiatief dat wordt gesteund door:

Onze andere diensten

Werkdrukverlaging

Om het personeelsbestand van de school gezond te houden, is het belangrijk om de werkdruk in toom te houden. Onder anderen de gevolgen van het docententekort veroorzaken nogal eens problemen.

Persoonlijk Assistent voor de Leraar

De PAL kan begeleiding bieden tijdens reguliere lessen of taken overnemen waardoor de werkdruk van de docent verlaagd zal worden. Door de inzet van een PAL wordt het gemakkelijker voor de docent om de onderwijs gerelateerde taken af te krijgen.

Kansengelijkheid

Het doel van Kansengelijkheid van KlasseStudent is het voor elke leerling mogelijk te maken extra hulp te krijgen door examentraining en/of huiswerkbegeleiding.

Kunnen wij uw school helpen?