Voor je examens een boost? Examentraining - KlasseStudent
743
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-743,page-child,parent-pageid-551,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Examentraining

Zit je met een lastig vak waar je wat extra hulp bij kunt gebruiken? Dan zijn onze examentrainingen voor jou!

“Wil je voordat je examens beginnen een laatste boost?”

Wil je voordat je examens beginnen een laatste boost? Zit je met een lastig vak waar je wat extra hulp bij kunt gebruiken? Of heb je behoefte aan persoonlijke tips over hoe jij je voor voor kunt bereiden? Dan zijn onze examentrainingen voor jou!
Bij jou in de buurt of op je school tegen een lage prijs persoonlijke hulp is wat wij je bieden. In een kleine groep met een toegewijde begeleider voor een lage prijs. Wie wilt dat nou niet?

Klassestudent is een initiatief dat wordt gesteund door:

Onze andere diensten

Werkdrukverlaging

Om het personeelsbestand van de school gezond te houden, is het belangrijk om de werkdruk in toom te houden. Onder anderen de gevolgen van het docententekort veroorzaken nogal eens problemen.

Persoonlijk Assistent voor de Leraar

De PAL kan begeleiding bieden tijdens reguliere lessen of taken overnemen waardoor de werkdruk van de docent verlaagd zal worden. Door de inzet van een PAL wordt het gemakkelijker voor de docent om de onderwijs gerelateerde taken af te krijgen.

Kansengelijkheid

Het doel van Kansengelijkheid van KlasseStudent is het voor elke leerling mogelijk te maken extra hulp te krijgen door examentraining en/of huiswerkbegeleiding.

Kunnen wij uw school helpen?